Billig flytning

Billig flyt

Ønsker du en billig flytning? Så er der kun én måde at få DEN billigste flytning på. Det er ved at indhente tilbud fra flere flyttemænd i dit nærområde og vælge den der giver den bedste pris. Det kan du gøre nemt ved at udfylde en formular med din flytte info, læne dig tilbage og vente på at tilbud vælter ind.

Tryk på knappen og lad os om at finde en billig flytning til dig.

1. Spar tid

Du behøver ikke at spilde tid på at finde flyttefirmaer i telefonbogen og indhente tilbud. Lad dem komme til dig. Det tager kun 2 min at oprette din opgave!

2. Spar penge

Når vi indhenter tilbud til dig, ved virksomhederne , at de er i konkurrence og laver derfor et ekstra godt tilbud.

3. Det er gratis

Flytte-info.dk er en gratis formidlingstjeneste. Dine tilbud er 100% uforpligtende. Det er op til dig, om du vil bruge dem.

Billig flytning

Hvordan får man den billigste flytning?

En billig flytning lyder godt i de flestes ører. Hvad enten man er privat kunde, eller skal koordinere en erhvervs flytning, vil de fleste vælge at spare penge så længe man ikke går på kompromis med kvaliteten. Der kan være mange grunde til at ville have en billig flytning. Nogle gange skal man dog være opmærksom på, at billigt flytning godt kan hænge sammen med lav kvalitet. På en billig flytning hænger lavt kvalitet ofte sammen med ødelagte møbler, hakker i vægge og/eller generelt sjusket behandling af dine ting. Derfor skal man som kunde ikke altid vælge det flyttefirma, som tilbyder den billigste totalpris eller billigste timepris.

Man kan derimod følge en række gode råd og være godt forberedt, så man alligevel får en billigere flytning.

Undersøg markedet

Der findes mange forskellige flyttefirmaer og mange forskellige prisniveauer. Ved at lave minimal research, kan man som forbruger spare mange penge. Man kan med fordel indhente forskellige flyttetilbud hos flere flyttefirmaer. Ved at indhente flere tilbud, kan man nemt og enkelt lave et godt overblik. Billig flyt nu!

En prissammenligning giver overblik og derefter kan man frit vælge, hvilket tilbud man vil benytte. Flere tilbud – flere valg!

Flyt så meget du kan selv

Dette råd siger måske sig selv, men alligevel er det en vigtig parameter, som skal opfyldes når man vil have en billig flytning. Du skal som kunde altid sørge for, at flytte så mange ting som muligt selv. Uanset om det drejer sig om en kasse med diverse, en masse småting, eller en stribe billeder – jo mere du flytter selv, desto mindre skal flyttefolkene rykke på. Mange fordele med en billig flytning.

Resultatet bliver enten kortere tid, eller mindre gods der skal flyttes. Hvis man tænker logisk betyder mindre arbejde – mindre betaling.

Pak dine ting ordenligt

Du kan gøre meget forebyggende arbejde ved at pakke dine ting ordenligt ind. Husk at brug gode solide kasser – hvilket gør både dit gods nemmere at bære, men også nemmere at pakke i flyttebilen. Sørg derudover også for, at dine billeder og glas genstande er pakket ind i enten tæpper, eller bobbleplast. Jo mere beskyttelse du selv pakker ind, desto mindre tid skal flyttefolkene bruge på at pakke det forsvarligt ind.

Der opnås en klar bonus, som selvfølge ved at pakke dine genstande godt ind – der er mindre risiko for skader på dine ting.

Ryd ud i gamle ting

Når man flytter indser mange at de har rigtigt mange gamle ting, som ikke bliver brugt mere. Næsten alt dit gods skal du tage stilling til, om det skal smides ud eller rykkes med. Som du kan forestille dig, vil det blot tage længere tid og dermed kræve en større flytning, at rykke dine gamle ting med, som i realiteten ikke bliver brugt mere med. For at få den billigste flytning, skal man mindske omfanget af unødvendig gods.

Overraskende mange har samlet en større samling gods på et loftrum eller et kælderrum, som aldrig bliver taget frem, men blot bliver pakket ned i næste boligs kælder eller loftrum. Derfor kan man med fordel bruge tid og energi i at få ryddet ud i gamle sager. Ligeledes er det en god idé, at få sorteret ud i sin garderobe, hvor det måske er muligt at enten smide ud, eller donere en andel af sit gamle tøj. Desto mindre gods som skal flyttes med, desto billigere bliver flytningen. Du kan nemt få en billig flytning eller billig flyt, om du vil.

Vælg en dato midt på måneden

De fleste mennesker vil naturligvis vælge at flytte omkring den første i måneden, eller omkring den femtende. Det skyldes, at langt de fleste overtagelse’s datoer aftalen omkring d. 1 i hver måned eller i midten. Med en større efterspørgsel på flyttemænd, men den samme mængde ledige flyttefirmaer, vil travlheden stige og derfor kan et flyttefirma tillade sig at vælge de dyreste ture, da de oftest er mest profitabel.

Du kan med fordel undersøge mulighederne med at overtage din bolig tidligere, hvis det kan lade sig gøre. Derved kan du planlægge en flytning med et firma, som måske ikke har noget at lave. Du kan presse dem lidt på prisen, da størstedelen af flyttemænd sidder med den indstilling, at en lille/billig tur er bedre end ingen tur.

Hvorfor skal jeg vælge et professionelt flyttefirma?

Når man skal flytte er der ofte mange udfordringer forbundet med at flytte sit indbo fra en bolig til en anden, og det kan i de fleste tilfælde være mest hensigtsmæssigt at hyre et professionelt flyttefirma til at klare opgaven.

Hvis du står med en flytning der kræver transport med et middel, som er større end en  personbil, vil det være en god idé at overlade arbejdet til et professionelt flyttefirma. Det er selvfølgelig afhængig af hvor meget der skal flyttes, som skal være grundlaget for at vælge et flyttefirma.  Skal du blot have flyttet lidt småting, kan du måske overveje selv at stå for opgaven. Men skal du flytte f.eks. en toværelses lejlighed, kan opgaven hurtigt vokse dig over hovedet, og du ville være bedre stillet med et firma til at rykke indboet.

Invester i fagfolk, så får du en billig flytning

At investere i rigtige fagfolk kan spare dig for tid og mange tunge løft. Et professionelt flytteselskab tilbyder derudover hjælp til nedpakning, og har mulighed for at låne flyttekasser, så du slipper for selv at skulle bruge mange penge på dem. Du kan samtidig regne med at professionelle flyttefolk har viden og erfaring med arbejdet, så dine ting er bedst muligt sikret under transporten. Dette minimere også risikoen for at ting går i stykker undervejs.

I København findes der mange flytte- og transportvirksomheder, og som alle brancher er nogle bedre end andre. Dette kan skyldes at der oftest ikke er nogen specielle ansættelseskrav til en flyttemand, kun et stort kørekort i nogle tilfælde. Det er også sjældent at man hører om historier, hvor udgifterne til en flytning er steget uhyrligt meget, men man skal alligevel passe på sig selv, som i de fleste handler man laver. Det er altid en god idé, at gå ind i et samarbejde eller hyre et firma med en smule sund fornuft.

Undgå ekstraudgifter

En god og nem måde at undgå ekstraudgifter på sin flytning er at benytte sig af et firma, der har overskuelige og klare forretningsbetingelser. Du kan finde en liste over flyttefirmaer, som for eksempel er medlem af Dansk Møbeltransport Forening. En anden god måde at undgå en unødig høj flytning, er ved at benytte dig af en flytte tilbuds portal, som arbejder med at indhente gode tilbud på dine vegne. Billig flyt er let at få.

Skal man indgå en skriftlig aftale omkring en flytning?

Et godt udgangspunkt er altid at indgå serviceaftaler skriftligt. På den måde er du sikret ved eventuelle misforståelser, eller andre uheldige situationer. En generel regel er, at det er næsten umuligt at bevise noget juridisk, hvis man ikke har en skriftlig aftale.

En mundtlig aftale er dog god nok i langt de fleste tilfælde, for vi lever i Danmark, hvor alting ikke altid behøver gå rettens vej for at blive løst. Men ved en skriftlig aftale, kan man altid nedfælde – hvad parterne er blevet enige om præcist, i hvilken omfang opgaven omhandler, og til hvilken pris den skal udføres.

Flytninger er ikke undtagelsen, og som i de fleste andre brancher, hvor man laver en bindende aftale mellem to eller flere parter, er det en god ide at få aftalen på skrift. På den måde sikrer man at begge parter er indforstået med det omfang arbejde, som skal udføres til hvilken pris. En aftale er selvfølgelig kun gyldig, hvis den er underskrevet af begge parter.

Hvad skal aftalen indeholde?

Et godt tip på, hvad sådan en aftale skal indeholde er hvor meget der skal flyttes, hvor det skal flyttes fra og hvortil, hvor længe flyttefirmaet har til at flytte det, og til hvilken pris der skal betales for arbejdet.

Har du nogle kunststykker, specielt kostbare antikviteter, tunge møbler eller skrøbeligt indbo, som f.eks. et klaver, sjældent porcelæn, malerier, en bogsamling, eller andet, er det e god idé at lade flyttefirmaet se og vurdere, hvordan det bedst kan flyttes. Gerne inden tilbuddet gives, idet det i de fleste tilfælde kræver ekstra opmærksomhed, som også koster mere. Du finder også at de fleste flyttevirksomheder har en speciel fyr uddannet til disse typer opgaver, som er gode til at pakke og transportere skrøbelige eller vanskelige ting, som disse.

Brug for en tjekliste til det offentlige når du skal flytte? Tryk her og se hvad du skal huske.

Hos Flytte-info.dk arbejder vi på at gøre markedet for flytteopgaver nemt og overskueligt. Derfor hjælper vi dig med at finde det bedste flyttefirma, til den bedste pris.