Firma- og erhvervsflytning i København

Lad os hjælpe med din erhvervsflytning!Vores partnere har stor erfaring i erhvervs- og firmaflytninger. Flere af vores tilknyttede flyttefirmaer har igennem adskillige år været fast samarbejdspartnere for flere store virksomheder, der bruger dem, både ved flytninger fra gammel til ny adresse, men også hvis de har brug for interne flytninger.

At flytte en virksomhed er en kompliceret og ofte kostbar proces. Det er vigtigt for kunden, at komme hurtigt i gang igen på den nye adresse og sørge for så få gener som muligt for medarbejderne. Derfor kræver det en grundig koordination mellem kunde og flyttefirma.

Ved nøje gennemgang af alle opgaver i forbindelse med flytningen, kan man mindske de gener, der nu engang er, når en virksomhed skifter adresse. Når vi har fået klarhed over flytningens omfang, udarbejdes et tilbud, hvori opgaven er specificeret. Herefter gennemføres den gældende erhvervsflytning med vores kompetente medarbejdere og moderne materiel.

 

Kontakt os for et fornuftigt tilbud på din erhvervsflytning

Med stor erfaring fra bl.a. København  kan de bedst egnede partnere yde den bedste service til netop dig og dine forventninger. Ring for en aftale om besigtigelse af din virksomhed, og vi vil udarbejde et fornuftigt tilbud på netop din erhvervsflytning. Ønsker du derimod at læse en god vejledning til hvordan du får en billig flytning, så kan du læse mere her på siden.

 

Hvad skal der ske når en virksomhed skal flytte?

Når en virksomhed ønsker at flytte adresse, er det ofte et stort skridt, der kræver ordentlig og grundig planlægning. Er der mange medarbejdere som skal rykkes med, er det meget organisering i nedpakning af arbejdspladser og opstilling af alt inventar igen. Dette kræver at arbejdet bliver indstillet for en periode, hvilket koster penge i tabt arbejdsfortjeneste. Derfor skal man helst have en erhvervsflytning overstået hurtigst muligt.

Hvor lang tid det tager at rykke en virksomhed kommer altid an på, hvor omfattende flytningen er. Samtidig kommer det helt an på, hvor dygtige fagfolk og antal flyttemænd der er til rådighed på opgaven og hvor mange biler der er medregnet.

Drejer det sig om en flytning af 5-10 mand inklusive arbejdspladser, kan det som regel gøre på en enkelt dag, hvis man er 4 flyttefolk med 2 biler.