Find det rigtige flyttetilbud

Der findes flere muligheder for at få en flytning med fast tilbud. At flytte med fast tilbud kan betyde at en professionel flyttekonsulent har været ude og se omfanget af flytningen fysisk. Der kan han så give et meget præcist tilbud på flytningen, som i derefter kan overveje. Der er dog sket en ændring i tendensen med at flytte med fast tilbud – internettilbud er kommet til. Der er efterhånden mange muligheder for at få et tilbud på internettet, hvilket har ført en strøm af tilbudsmuligheder med sig.

Forskellen på at få en flyttekonsulent ud til at besigtige flyttegodset og få et tilbud over internettet er hvem der bedømmer godset. Ved husbesøget er det flyttekonsulenten og dermed flyttefirmaet der vurderer flytningen og giver et tilbud. Ved et tilbud over internettet er det derimod dig selv der dømmer omfanget af flyttegodset – derudfra kan flyttefirmaet så give et tilbud.

Et flyttetilbud vil prisen altid afhænge af en række parametre. Der fastlægges nogle forudsætninger før flytningen, f.eks. antal kasser, mængde af andet gods, afstand i kilometre, antal hjælpere, m.m.. Hvis én eller flere af disse parametre ændrer sig undervejs eller før flytningen, kan man ikke fastholde flyttefirmaet på det præcise flyttetilbud. Hvis der nu f.eks. dukker et ekstra loftrum op, som kræver en større bil, kørsel af to omgange, eller simpelthen bare længere tid, kan flyttefirmaet muligvis kræve kompensation for dette. En god idé er altid at være ærlig for starten, da man på den måde får det mest præcise tilbud.

 

Ting du skal huske med fast flyttetilbud

Når du skal flytte med et fast flyttetilbud, er der en række ting du skal huske på. Først og fremmest er det vigtigt at have oplyst den rigtige mængde gods, hvis flyttefirmaet giver tilbuddet over telefonen. Ellers er de ikke fuldt bundet af den faste pris, da prisen er afhængig af omfanget på opgaven.

Derfor kan du med fordel forfatte en tjekliste til din flytning, så du undgår at blive taget på sengen. Først skal du skrive hvor mange værelser du har. Derefter skal du skrive hvor mange store og tunge møbler du har. Heri indgår sofaer, køleskab, garderobeskabe og andre møbler i den størrelse. Så skal du skrive hvor mange flyttekasser du mener, at du kan fylde op. Hvor mange er nødvendigt og hvor meget skal reelt pakkes ned.
Når du laver denne liste er det vigtigt at huske at få alle dine ting med. Når du søger et fast flyttefirma er det kun muligt at få et så præcist tilbud, hvis du ikke har været få snæver med dit gods. Når det så er sagt, er det vigtigt at huske at man ikke skal have enhver lille ting med på sin liste, men give et overslag over godset, så flyttefirmaet kan give et godt og matchende flyttetilbud.

 

Vælg det flyttefirma du er tryg ved

Ligesom alle andre handler, er det en god ide at indhente et par tilbud før du bestemmer dig for hvilket flyttefirma skal transportere dine ting. Husk at det ikke altid er den billigste pris der er den rigtige løsning for dig. Der er mange gode flyttefirmaer som tilbyder gode flyttetilbud og du skal tage det flyttetilbud, som du føler er rigtigt.

Stil gerne mange spørgsmål om dit flyttetilbud, når du henvender dig. Du kan f.eks. spørge om hvor lang tid de forventer en flytning af dit omgang vil tage, hvorledes firmaet er forsikret ved uheld, eller hvordan de vil udføre det flyttetilbud de udbyder.

En flytning kan være svært for mange mennesker. Det er bestemt ikke en sysle, som de fleste vil vælge at gøre ofte. Desuden kommer der en ekstraudgift til hverdagen, at skal have flyttet sine ting fra A til B. Du kan derfor med fordel kontakte flere flyttefirmaer og indhente flere tilbud. Der findes mange gode flyttefirmaer, som ofte tilbyder gode flyttetilbud til stort set alle typer flytninger.

 

Flytte-info.dk hjælper dig

Her på siden har vi lavet en tjeneste, som ønsker at give dig den bedste fordel når du skal flytte. Vi har lavet en tjekliste på hvad du skal huske, vi har lavet en oversigt over de mange valgmuligheder du kan vælge og meget mere. Vi har samtidig samlet en lang række flyttefirmaer i vores partnerkreds, som står klar til at give dig et flyttetilbud når du skal flytte. På den måde kan du nøjes med at henvende dig et sted, når du vil have en god guide som giver dig en klar fordel og flere gode tilbud at vælge imellem.