Om Flytte-info.dk

Flytte-info.dk formidler opgaver mellem forbruger og virksomhed indenfor flytning – privat og erhverv. Opgaverne varierer i størrelse og kompleksitet og er primært for private forbrugere, men erhvervsdrivende kan også med fordel gøre brug af servicen. Så har du brug for en flytteguide, et fast tilbud eller et overblik over markedet, så kan Flytte-info.dk hjælpe dig på rette spor.

Flytte-info sørger for at tilknytte forbrugeren til relevante fageksperter. Forbrugere der ønsker en opgave udført, kan med fordel bruge Flytte-info.dk. Indenfor en arbejdsdag vil forbrugeren modtage nogle uforpligtende tilbud – helt gratis.

Flytte-info kræver betaling fra virksomhedens side for at få lov at byde på en opgave. Idet virksomheder får adgang til en større kundebase, er det vores erfaring at dette beløb er godt givet ud. Herudover sikrer betalingen at tilbuddene er seriøse og kvalificerede. Ønsker du at læse en vejledning til hvordan du nemmest opnår en billig flytning, så læs mere her.

Eftersom virksomhederne ved at de konkurrerer mod hinanden, garanterer vi at de giver et tilbud med et acceptabelt prisniveau.

Overordnet kan man sige at Flytte-info sikrer fordele for alle involverede parter. Som forbruger er du sikret relevante og uforpligtende tilbud på en nem og tidsbesparende måde. Som virksomhed/flyttefirma får du adgang til flere kunder med konkrete behov.

Hos Flytte-info.dk bestræber vi os ydermere på at levere den bedste service som muligt. Dette gøres bl.a. ved at følge op på kundetilfredshed i forhold til den udførte opgave, så vi sikrer at alle virksomheder lever op til deres aftale og udfører en god service.

På denne måde sikrer vi hos Flytte-info.dk kvalitet, relevans og troværdighed overfor alle vores kunder.